Omejitev odgovornosti

Vsebina na tej spletni strani je izključno informativne narave in je ne gre razumeti kot pravni nasvet, ki ga lahko uporabite za svoj specifični primer.

Avtorske pravice

Brez pisnega dovoljenja upravitelja strani (Pravno in poslovno svetovanje, Aleš Zorc s.p.) je v okviru določil Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (Uradni list RS, št. 16/07 – uradno prečiščeno besedilo, 68/08, 110/13, 56/15 in 63/16 – ZKUASP) prepovedano vsakršno reproduciranje, distribuiranje, javna priobčitev, predelava ali druga uporaba avtorskih del na tej strani ali njihovih posameznih delov v kakršnemkoli obsegu ali postopku.

Politika zasebnosti

Upravljavec: Pravno in poslovno svetovanje, Aleš Zorc s.p., Makedonska ulica 81, 2000 Maribor

Katere osebne podatke obdelujemo in zakaj?

1. Obisk spletne strani

Ob vsakem obisku spletne strani Advokado se na spletnem strežniku, kjer gostuje spletna stran, avtomatsko beležijo določeni podatki o obisku spletnih strani, kot so IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in podobno. Zbranih podatkov ne obdelujemo posebej in jih ne povezujemo z drugimi podatki.

2. Naročanje na e-novice

Pri naročanju na e-novice zbiramo vaš naslov elektronske pošte, ki ga vpišete v spletni obrazec. Te podatke obdelujemo izključno za namene obveščanja o novicah in nasvetih. Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po elektronski pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo ali pa tako, da se od e-novic odjavite s sporočilom po elektronski pošti na naslov info@advokado.si.

Kot posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, imate naslednje pravice:

  • pravica do dostopa – dostop do svojih osebnih podatkov in informacij o tem, kako jih obdelujemo,
  • pravica do popravka – popravek svojih osebnih podatkov, če so nepravilni, in dopolnitev nepopolnih osebnih podatkov,
  • pravica do izbrisa (pravica do pozabe) – izbris svojih osebnih podatkov,
  • pravica do omejitve obdelave – omejitev obdelave svojih osebnih podatkov,
  • pravica do prenosljivosti podatkov,
  • pravica do ugovora – ugovor obdelavi svojih osebnih podatkov, pravice v zvezi s posameznim samodejnim odločanjem, vključno s profiliranjem.

Svoje pravice lahko uveljavljate tako, da pošljete pisno zahtevo na naslov Pravno in poslovno svetovanje, Aleš Zorc s.p., Makedonska ulica 81, 2000 Maribor, ali sporočilo po elektronski pošti na naslov info@advokado.si.

Piškotki

Spletno mesto Advokado zbira statistične podatke o vašem obisku za lastne potrebe in namene. Omogočena je anonimizacija IP naslovov. Podatkov ne delimo s tretjimi osebami. Nastavitve piškotkov