Če ste v svoji ustvarjalnosti našli priložnost za posel, ste se zagotovo že srečali s vprašanji, kako pravno zavarovati svoje stvaritve in svoj posel pred posnemovalci.

Advokado je pravni butik za intelektualno lastnino, ki vam lahko pomaga z razumljivo in dostopno pravno podporo brez pravniške latovščine in skritih stroškov. Dovolite nam, da poskrbimo za pravne reči, ki vam tratijo spanec, sami pa se osredotočite na svoje ustvarjalno delo in rast posla.

Kako veste, da smo pravšnji za vas? Če s svojim ustvarjalnim delom delate posel, ki bi ga radi ustrezno pravno zavarovali in se zaščitili pred vsemi, ki bi radi želi to, kar ste vi sejali, ste na dobri poti. Če s svojim ustvarjalnim delom še ne služite ali nimate namena služiti, naše pomoči najverjetneje (še) ne potrebujete.

Preverite naše rešitve

“Vedno so me navduševali ustvarjalni ljudje in prav tavajanje ustvarjalk in ustvarjalcev v temi, da bi zaščitili rezultate svojega ustvarjalnega dela, me je spodbudilo k temu, da svoja strokovna znanja in izkušnje usmerim v razvoj pravnega butika za intelektualno lastnino, ki ustvarjalca postavlja v osredje ter ponuja pravne storitve, ki jih odlikuje enostavnost, razumljivost in iskrenost.” Aleš Zorc, ustanovitelj Advokada

O Alešu

Po končanem študiju prava se je Aleš specializiral na področju prava intelektualne lastnine in prevzel ključno vlogo pri upravljanju intelektualne lastnine Univerze v Mariboru, kjer je nazadnje vodil Službo za prenos znanja in tehnologij. Po skoraj osmih letih delovanja na Univerzi v Mariboru se je zaradi vse večjega navdušenja nad podjetništvom pridružil ekipi Start:up Maribor in Tovarne podjemov, kjer mentorira in svetuje startup podjetjem. Aleš je registriran zastopnik za znamke in modele.